Eminent Kitten Chicken macskatáp (10 kg)


Ár: 11,200Ft


Leírás:

Teljes értékű eledel kölyökcicáknak, várandós és szoptatós macskáknak


A kiscicáknak sokkal nagyobb táplálkozási igényük van, mint a felnőtt macskáknál. A termékünk kiváló minőségű csirke és halakon alapul, amelyek a megnövekedett zsírtartalommal (baromfi zsír) együtt a fiatal macskák számára biztosítják a megfelelő növekedéshez és fejlődéshez szükséges energiát. A kolin-klorid más B-csoportos vitaminokkal együtt támogatja az idegrendszer kialakulását. A béta-glükánok az immunitás fokozza, az FMP rendszer elősegíti a jó emésztést.
1 kg táp 290 g baromfilisztet tartalmaz, amely 1.16 kg nyers húsnak felel meg.
Immunitás:

A béta-glükánok, az MOS és az FOS erősítik az immunrendszert. Az E- és C-vitamin növeli az immunitást, fokozza a sejtek védelmét és a regenerációt. A Yucca fokozza az immunitást és csökkenti a természetes szagokat.
Szőrlabdák:
A speciális növényi rostok segítenek a szőr emésztőrendszerben való áthaladásában, és csökkentik a szőrlabdaképződés veszélyét.
Kondició:Az esszenciális aminosavak (lizin és metionin) létfontosságúak az izomszövet fejlődéséhez és a macska jó kondiciójához.
PH-szabályozás:
Az étel a vizelet pH-ját optimális szinten tartja, ami segít megakadályozni a húgyúti kövek kialakulását. Az áfonya a vizeletüregeket egészségesen tartja.
Összetevők:
baromfihús (29%), kukorica, búza, baromfihús, halliszt, búzacsíra, hidrolizált baromfihús, lenmag, MOS (mannanoligoszacharidok), FOS (fruktooligoszacharidok), béta-glükánok, taurin, Yucca, áfonya, adalékanyagok ( vitaminok, nyomelemek, aminosavak).


11,200Ft
Price: 11,200Ft